Sisällysluettelo

  1. Tietosuojaehtojen tarkoitus
  2. Tiedot, joita keräämme
  3. Evästeet
  4. Tietojesi käyttö
  5. Tietojesi luovuttaminen kolmansille osapuolille
  6. Missä säilytämme tietojasi
  7. Kansainvälinen tiedonsiirto
  8. Kolmansien osapuolten linkit ja tietojenkeruu
  9. Markkinointi
  10. Tiedonsaanti
  11. Henkilötietojesi suojaaminen
  12. Kysymykset tai valitukset
  13. Yhteystiedot
  14. Muutokset näihin ehtoihin

1. Tietosuojaehtojen tarkoitus

Nämä tietosuojaehdot ("tietosuojaehdot") kuvaavat, miten me, SquareTrade Limited (Englannissa ja Walesissa numerolla 07165194 rekisteröity yritys, jonka osoite on Unit 1.02 1-2 Hatfields Enterprise House, London, SE1 9PG) ("me"), käsittelemme ja jaamme sinusta kerättyjä henkilötietoja, kun käytät nettisivustoamme www.squaretrade.fi ("sivusto").

Näissä tietosuojaehdoissa kerrotaan, miten henkilötietoja luovutetaan Yhdysvaltain emoyhtiöllemme SquareTrade Inc., Euroopan talousalueelta (johon kuuluu Euroopan unionin jäsenvaltiot, Liechtenstein, Norja ja Islanti) ("ETA") ja miten keräämme, käytämme ja jaamme tietoja Yhdysvaltain kauppaministeriön hallinnoiman EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti ("Privacy Shield -sopimus").

Nämä tietosuojaehdot eivät koske sivustoja, sovelluksia tai palveluja, joissa ei ole tekstiä tai linkkiä tähän tekstiin tai joissa on linkki toisiin tietosuojaehtoihin.

2. Tiedot, joita keräämme

Keräämme sinua koskevia tietoja monilla eri tavoilla, kun käytät sivustoamme. Saatamme kerätä joitakin sivuston käyttöä koskevia tietojasi automaattisesti. Esimerkiksi kun vierailet sivustollamme, niin tietokoneesi käyttöjärjestelmä, Internet Protocol (IP)-osoite, käyttöajat, selaintyyppi ja -kieli ja sivu, jolla vierailit ennen käyntiä meidän sivullamme, tallennetaan automaattisetti. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme analysoida, kuinka käytät sivustoamme, parantaa ja muokata sisältöjämme, tuotetarjouksia, asettelua ja palveluja.

Tässä esimerkkejä henkilötiedoista, joita me (ja kolmannen osapuolen palvelutarjoajat) voimme kerätä ja käsitellä:

  • laite-/selaintiedot;
  • nimesi;
  • postiosoite;
  • puhelinnumero;
  • luottokorttitiedot;
  • IP-osoite;
  • sijainti (jos käytät yhtä meidän sovelluksistamme) ja/tai
  • muut tiedot, jotka annat meille sivustollamme. Voimme saada muista lähteistä myös muuta tietoa, jota voimme yhdistää sivustollamme keräämään tietoon.

Lisäksi saatamme käyttää ja jakaa henkilötietojasi osakkuusyhtiöidemme, tytäryhtiöidemme, liiketoimintakumppaniemme ja kolmansien osapuolten kanssa tiedotus- ja ilmoitustarpeisiin sekä markkinointiin, jos olet antanut siihen suostumuksen.

Luovutuamme tässä jaksossa määriteltyjä henkilötietoja Yhdysvaltoihin Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti. Selitämme, mikä Privacy Shield -sopimus ja sen tarjoama suoja ovat näiden tietosuojaehtojen jaksoissa 5 ja 7.

3. Evästeet

Evästeet . Voimme kerätä automaattisesti tietoa käyttämällä ns. evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, jonka verkkosivu tallentaa kiintolevyllesi. Evästeiden avulla parannamme sivustoamme ja käyntikokemustasi. Käytämme evästeitä sen seuraamiseen, mitä osia sivustostamme käytetään sekä koko sivustomme kävijämäärän laskemiseksi.

Sinulle annettiin mahdollisuus hyväksyä evästeiden käyttö, kun tulit verkkosivulle. Hyväksyit evästeet jatkamalla sivuston selaamista. Voit kuitenkin halutessasi estää evästeet selaimen asetuksista. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit vaihtaa selaimesi yleisasetuksia niin, että selain näyttää varoituksen ennen evästeen hyväksymistä, tai torjua kaikki evästeet. Huomaa kuitenkin, että jos torjut evästeet, jotkin sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla tai eivät ole käytettävissä. Käy osoitteessa www.aboutcookies.org, jossa kerrotaan, kuinka evästeasetuksia muutetaan useimmissa selaintyypeissä.

Sivustolla www.squaretrade.fi käyttämämme evästeet ovat seuraavanlaisia:


Ensimmäisen osapuolen evästeet (meidän asettamiamme)

Evästeen nimi

Toiminto

Kesto

Tarjoaja

JSESSIONID

Ostoskorin ja käyttäjän koontinäytön (Dashboard) hallinta

Istunto

SquareTrade

has_js

Ilmoittaa sisällönhallintajärjestelmälle, onko javascript käytössä selaimen asetuksissa

Istunto

SquareTrade

Kolmannen osapuolen evästeet (muiden asettamia)

Evästeen nimi

Toiminto

Kesto

Tarjoaja

_utma

Analytiikkatiedon kerääminen

2 vuotta

Google
(käy sivulla http://www.google.com/intl/en/policies/privacy lisätietojen saamiseksi esimerkiksi näiden evästeiden poistamisesta ja torjumisesta)

_utmb

Analytiikkatiedon kerääminen

30 min

_utmc

Analytiikkatiedon kerääminen

Istunto

_utmz

Analytiikkatiedon kerääminen

6 kuukautta

km_ai

Analytiikkatiedon kerääminen

5 vuotta

KISSmetrics (käy sivulla https://www.kissmetrics.com/privacy lisätietojen saamiseksi esimerkiksi näiden evästeiden poistamisesta ja torjumisesta)

km_lv

Analytiikkatiedon kerääminen

5 vuotta

kvcd

Analytiikkatiedon kerääminen

Istunto

km_vs

Analytiikkatiedon kerääminen

30 minutes

optimizelyBuckets

Analytiikkatiedon kerääminen

10 vuotta

Optimizely (käy sivulla http://www.optimizely.com/privacy/for lisätietojen saamiseksi esimerkiksi näiden evästeiden poistamisesta ja torjumisesta)

Optimizely EndUserId

Analytiikkatiedon kerääminen

10 vuotta

Verkkojäljitteet . Saatamme kerätä tietoja käyttämällä jäljityspikseleitä eli verkkojäljitteitä. Verkkojäljitteet ovat pieniä koodilohkoja, joita voidaan käyttää sivustollamme tai sähköposteissamme. Käytämme verkkojäljitteitä evästeiden toimittamiseen, käyntien laskemiseen, käytön ja kampanjoiden tehokkuuden analysointiin ja sen selvittämiseksi, onko sähköpostiviesti avattu ja onko siihen kohdistettu toimintoja.

Kolmannen osapuolen mainokset . Saatamme käyttää myös kolmansia osapuolia mainosten toimittamiseen sivustollemme tai omaan mainontaamme muilla verkkosivuilla. Tietyt kolmannet osapuolet voivat kerätä automaattisesti tietoja käynneistäsi tällä ja muilla sivustoilla, IP-osoitteestasi, internet-palveluntarjoajastasi, sivustomme selaamiseen käyttämästäsi selaimestasi (mutta ei nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiasi ja puhelinnumeroasi). Se tehdään käyttämällä evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita menetelmiä. Tietoa toiminnastasi tällä ja muilla sivuilla voidaan käyttää muun muassa sinulle kohdennettujen mainonnan tarjoamiseen kiinnostuksiisi perustuen ja analysoimaan paremmin sivustomme sekä muiden näiden kolmansien osapuolten jäljittämien sivujen käyttöä. Otathan huomioon, että nämä tietosuojaehdot eivät koske evästeiden ja vastaavien teknologioiden jäljitystä ja/tai niiden muuta käyttöä kolmannen osapuolen mainostajien toimesta emmekä ole vastuussa mainituista toimista. Kehotamme sinua lukemaan mainostajien tietosuojaehdot ja muiden kolmansien osapuolien verkkosivujen ja sovellusten tietosuojaehdot saadaksesi tietoa niiden evästeiden ja muiden teknologien käytöstä. Jos haluat saada lisätietoja tästä käytänteestä sekä valinnoista, joilla voit estää näitä yrityksiä käyttämästä tietojasi, klikkaa tästä: http://www.aboutads.info/choices

Mobiili . Kun lataat tai käytät meidän tai tytäryhtiöidemme luomia sovelluksia, voimme saada tietoa sijainnistasi ja mobiililaitteestasi, esimerkiksi laitteesi yksilöllisen tunnuksen. Voimme käyttää tätä tietoa tarjotaksemme sinulle sijaintiin perustuvia palveluja kuten mainontaa, hakukonetuloksia ja muuta yksilöllistettyä sisältöä. Suurin osa mobiililaitteista tarjoaa käyttäjälle vaihtoehdon ottaa sijaintipalvelut pois käytöstä tai estää ne. Nämä toiminnot löytyvät todennäköisesti laitteen asetusvalikosta. Jos sinulla on kysymyksiä sijaintipalvelujen estoon liittyen, suosittelemme ottamaan yhteyttä matkapuhelinpalveluidesi tarjoajaan tai laitteesi valmistajaan.

4. Tietojesi käyttö

Käytämme tämän sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja näissä ehdoissa kuvattuihin tarkoituksiin, mukaan lukien palvelujen tarjoamisen yhteydessä tai siten, miten sivustollamme tai sähköpostitse on mainittu. Käytämme tietojasi:

  • sivustomme, tuotteidemme ja palveluidemme hallinnointiin ja parantamiseen;
  • saadaksemme tietoa sinusta ja mieltymyksistäsi kokemuksesi muokkaamiseksi, kun käytät sivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme;
  • vastataksemme kommentteihisi ja kysymyksiisi ja tarjotaksemme asiakaspalvelua;
  • tarjotaksemme ja toimittaaksemme pyytämiäsi tuotteita ja palveluja;
  • aiheeseen liittyvien tietojen lähettämiseksi sinulle, mukaan lukien vahvistukset, laskut, tekniset ilmoitukset, päivitykset, turvallisuusilmoitukset, tuki ja hallinnolliset viestit;
  • tiedottaaksemme sinulle kampanjoista, tulevista tapahtumista tai muista tarjoamiimme ja valikoitujen kumppaniemme tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä uutisista,
  • linkittääksemme tai yhdistääksemme tietojasi muihin henkilötietoihin, joita saamme kolmansilta osapuolilta, jotta hahmottaisimme paremmin tarpeesi ja tarjoaisimme sinulle parempia palveluja.

5. Tietojesi luovuttaminen kolmansille osapuolille

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa seuraavasti:

  • Kolmannen osapuolten toimittajiemme, konsulttiemme ja muiden palveluntarjoajiemme kanssa, jotka tekevät töitä meille ja tarvitsevat tietojasi tarjotakseen nämä palvelut meille ja suorittaakseen tiettyjä toimintoja puolestamme. Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy tietoihisi vain näiden palvelujen tai tehtävien suorittamiseksi.
  • Saatamme jakaa kaikki henkilötietosi tai osan niistä emoyhtiömme, tytäryhtiöidemme, yhteistyritysten tai muiden samassa määräysvallassa olevien yritysten kanssa ("Meihin liittyvät yhtiöt") sisäistä hallinnointia ja johtamista, palvelujen toimittamista, markkinointia, sisäistä analytiikkaa, tiedonhallintaa ja teknistä tukea varten. Kun jaamme tietoja meihin liittyvien yhtiöiden kanssa, niiden tulee noudattaa näitä tietosuojaehtoja.
  • Saatamme jakaa kaikki sinulta palveluidemme kautta saamamme henkilötiedot tai osan niistä kolmansien osapuolten kanssa fuusion, rahoituksen, yrityskaupan tai yrityksen purkamisen, transaktion tai sellaisen menettelyn yhteydessä, johon kuuluu kaiken liiketoimintamme tai varojemme tai osan niistä myynti, siirto, disinvestointi tai luovuttaminen toiselle yritykselle (tässä tapauksessa yritys, jolle jaamme mainittuja tietoja käsittelee henkilötietoja omien tietosuojaehtojensa mukaisesti) tai niitä koskevien neuvottelujen aikana
  • Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muulle osapuolelle, jos meistä tulee maksukyvytön tai liiketoimintamme muuten lakkaa, ja siinä tapauksessa kolmas osapuoli käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojaehtojensa mukaisesti.
  • Vakuutusyhtiöiden kanssa vakuutuksen antamiseksi ja vaateiden ja korjausten käsittelemiseksi;
  • tietyissä olosuhteissa nimenomaisella suostumuksellasi; ja/tai
  • (i) suojellaksemme omia oikeuksiamme ja omaisuuttamme tai edustajiemme, asiakkaidemme, jäseniemme tai muiden oikeuksia ja omaisuutta, esimerkiksi sopimuksiemme, käytäntöjemme ja käyttöehtojemme vahvistamiseksi, tai (ii) hätätapauksessa suojellaksemme omaa turvallisuuttamme tai asiakkaidemme tai muiden henkilöiden turvallisuutta.

Edellä mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi pidätämme oikeuden jakaa henkilötietoja lainvalvontaviranomaisille, sääntelyelimille, valtion viranomaisille ja muille kolmansille osapuolille oman harkintamme mukaan siten miten laissa säädetään tai hallinnollisiin tarkoituksiin (esim. Yhdistyneen kuningaskunnan vero- ja tulliviranomaiselle).

Jos luovutamme henkilötietojasi (mukaan lukien mahdollisesti arkaluonteisia henkilötietoja) ETA-alueelta Yhdysvaltoihin, niin teemme Privacy Shield -sopimuksen vaatiessa kirjallisia sopimuksia kolmannen osapuolen toimijoiden ja palveluntarjoajien kanssa, joissa vaadimme niitä tarjoamaan Privacy Shield -sopimuksessa vaaditun tason mukaista suojaa ja rajoittaen niiden tietojen käyttöä meidän puolestamme tarjottuihin palveluihin. Ryhdymme kohtuullisiin ja asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että kolmannen osapuolen toimijat ja palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja Privacy Shield -sopimuksen velvoitteiden mukaisesti sekä pysäyttääksemme ja oikaistaksemme kaiken luvattoman käsittelyn.

Tietyissä olosuhteissa saatamme olla vastuussa puolestamme toimivien kolmannen osapuolen edustajiemme ja palveluntarjoajiemme toiminnasta, kun toiminta liittyy niiden meiltä saamien tietojen käsittelyyn (myös silloin, kun saadut tiedot on luovutettu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti).

Jos jaamme henkilötietojasi Yhdysvalloissa sijaitsevalle SquareTrade Inc:lle, ryhdymme toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että henkilötietosi ovat Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti suojatut.

6. Missä säilytämme tietojasi

Tallennamme, jaamme tai käsittelemme muuten sinulta keräämiämme henkilötietojasi Yhdysvalloissa ja muissa maissa, muun muassa Euroopan unionin jäsenmaissa. Ryhdymme kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja näiden tietosuojaehtojen mukaisesti.

7. Kansainvälinen tiedonsiirto

Jaamme (jaksossa 2 kuvattuja) henkilötietojasi Yhdysvalloissa sijaitsevalle SquareTrade Inc:lle, joka käsittelee henkilötietojasi Yhdysvalloissa näiden tietosuojaehtojen jaksossa 4 mainittuihin tarkoituksiin.

Tunnustamme, että EU on ottanut tiukkoja kantoja henkilötietojen (mukaan lukien mahdollisesti arkaluontoisten tietojen) käsittelystä ja vaatinut riittävää suojaa Euroopan talousalueella kerätylle tiedolle, jota luovutetaan Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Varmistamme, että jaamme henkilötietoja ETA:n ulkopuolisille maille ja alueille vain, jos kyseinen maa tai alue voi varmistaa riittävän henkilötiedon käsittelyä koskevien oikeuksien ja vapauksien suojan toteutumisen tai joissa on riittävä sopimusturva tiedon suojaamiseksi.

Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -sopimus

SquareTrade Inc. on valinnut antavansa oman varmennuksensa Euroopan union ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -sopimuksen vaatimusten täyttämiseksi.

SquareTrade Inc. noudattaa Privacy Shield -sopimuksen ilmoitus- ja valintaperiaatteita, tietojen edelleen siirtämiseen liittyvää vastuuvelvollisuutta koskevaa periaatetta, turvallisuusperiaatetta, tietojen eheyttä ja käyttötarkoituksen rajoittamista koskevaa periaatetta, tiedonsaantiperiaatetta sekä muutoksenhaku-, täytäntöönpano- ja vastuuperiaatetta.

Periaatteella 7 eli tietojen edelleen siirtämiseen liittyvää vastuuvelvollisuutta koskevalla periaatteella tarkoitetaan sitä, että SquareTrade Inc. on mahdollisesti vastuussa, jos henkilötietojasi käsittelevä kolmas osapuoli käsittelee tietoja Privacy Shield -sopimuksen periaatteiden vastaisesti (ellei SquareTrade Inc. pysty todistamaan, että se ei ole vastuussa vahingon aiheuttaneesta tapahtumasta).

Tietyissä olosuhteissa SquareTrade Inc.:lta voidaan vaatia henkilötietojen luovuttamista viranomaisten perusteltua pyyntöä vastaan, esimerkiksi kansallisten turvallisuuden vuoksi tai lainvalvonnan tarpeisiin.

Jos näiden tietosuojaehtojen ja Privacy Shield -sopimuksen periaatteiden välillä on ristiriitoja, Privacy Shield -periaatteet ovat etusijalla.

Yhdysvalloissa SquareTrade Inc. on Privacy Shield -sopimuksen täytäntöönpanossa Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomission (US Federal Trade Commission) tutkinta- ja täytäntöönpanovallan alainen.

Lisätietoja Privacy Shield -sopimuksesta löytyy Yhdysvaltain kauppaministeriön Privacy Shield -sopimuksen nettisivuilta osoitteessa: https://www.privacyshield.gov. SquareTrade Inc.:n edustuksen Privacy Shield -sopimuksen listalla voi tarkistaa Yhdysvaltain kauppaministeriön omavarmennuslistalta osoitteessa: https://www.privacyshield.gov.list.

8. Kolmansien osapuolten linkit ja tietojenkeruu

Tietosuojaehtomme koskevat vain sivustomme kautta sinulta keräämiemme tietojen käyttöä ja jakamista tai kyseisen tiedon käyttöä vakuutusehdoista riippumatta eivätkä sisällä kumppaneita, joiden puolesta tarjoamme palveluja tai mitään kolmannen osapuolen sivustoa tai sen palveluja, esimerkiksi sosiaalisen median palveluita, jotka voivat olla sivustomme kautta saatavilla. Jos jaat tietojasi mille tahansa kolmannelle osapuolelle, suosittelemme, että tutustut näiden toimijoiden tietosuojaehtoihin, sillä henkilötietojesi käyttöä ja jakamista todennäköisesti koskee niissä eri säännöt.

Ota huomioon, että emme ole vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä emmekä voi olla vastuussa henkilötiedoista, joita kolmannet osapuolet saattavat kerätä, tallentaa ja käyttää sivustojensa kautta.

9. Markkinointi

Voit halutessasi antaa meille (tai meidän puolestamme toimiville kolmannen osapuolen tiedonkäsittelijöille) luvan:

  • ottaa sinuun yhteyttä (mukaan lukien tekstiviestitse tai sähköpostitse) koskien tuotteita tai palveluja, joiden uskomme kiinnostavan sinua; ja/tai
  • jakaa henkilötietojasi huolella valituille kolmansille osapuolille, jotta ne voivat ottaa sinuun yhteyttä (mukaan lukien tekstiviestitse tai sähköpostitse) koskien tuotteita ja palveluja, joiden uskotaan kiinnostavan sinua.

Jos lähetämme sinulle markkinointi- tai myynninedistämissähköpostia, sinulla on mahdollisuus lopettaa viestien tilaaminen joko (a) klikkaamalla "peruuta tilaus"-linkkiä, joka löytyy kaikista lähettämistämme sähköpostiviesteistä tai (b) ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@squaretrade.com.

Jos lopetat viestien tilaamisen, voimme silti lähettää sinulle muuta kuin markkinointia koskevia viestejä, esimerkiksi tilejäsi tai liiketoimintasuhteitamme koskevia viestejä vastataksemme kyselyihin ja pyyntöihin.

10. Tiedonsaanti

Sinulla on oikeus saada tietoon sinulta keräämämme henkilötiedot ETA:ssa ja pyytää, että korjaamme, muutamme tai poistamme niitä, jos ne eivät pidä paikkansa tai jos niitä on käsitelty Privacy Shield -sopimusta rikkoen. Nämä tiedonsaantioikeudet eivät välttämättä koske kaikkia tilanteita, esimerkiksi jos meidän on noudatettava oikeudellisia vaatimuksia tai jos tietojen luovuttaminen on kohtuuttoman hankalaa tai kallista kyseisissä olosuhteissa tai jos se loukkaisi jonkun muun kuin tietoihin pääsyä pyytävän henkilön oikeuksia.

Jos haluat pyytää ETA:ssa kerättyihin tietoihisi pääsyä tai tietojen oikaisua tai poistamista, voit lähettää kirjallisen pyynnön jaksossa 13 mainittuun osoitteeseen. Saatamme pyytää sinulta erityisiä tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Joissakin tapauksissa voimme periä kohtuullisen maksun tiedonsaannista.

11. Henkilötietojesi suojaaminen

Henkilötietojesi luottamuksellisuus ja turvallisuus ovat meille hyvin tärkeitä. Olemme toteuttaneet tarvittavat hallinnolliset, tekniset ja fyysiset turvatoimet (mukaan lukien Privacy Shield -sopimuksen vaatimat toimet), joiden on tarkoitus suojata tietojasi katoamiselta, luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muutoksilta tai luovuttamiselta ja joihin sisältyy salaus ja muita teknologisia turvatoimia tietoturvariskin pienentämiseksi.

Tarkistamme sisäiset turvallisuuskäytäntömme ja -ohjeemme ajoittain ottaaksemme huomioon uudet teknologiat ja menetelmät, käsittelyyn liittyvät riskit ja suojatun tiedon luonteen. Rajoitamme henkilötietoja sisältäviin tietokantoihimme pääsyn valtuutettuihin henkilöihin, joilla on perusteltu tarve saada haltuunsa kyseisiä tietoja, ja tiedonsaantijakson pituus on rajallinen.

12. Kysymykset tai valitukset

Voit esittää henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja tallentamiseen liittyviä kysymyksiä tai valituksia osoitteeseen privacy@squaretrade.com. Tutkimme ja yritämme ratkaista kaikki henkilötietojen käyttöä tai keräämistä koskevat valitukset tai riidat 45 päivän kuluessa valituksen vastaanottamisesta.

Jos olet tyytymätön valituksen ratkaisuun, voit ottaa yhteyttä Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun toimistoon tai asianomaiseen EU:n tietosuojaviranomaiseen käyttäen seuraavassa osoitteessa olevia yhteystietoja lisätietojen ja -avun saamiseksi: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.

Valitukset, jotka liittyvät henkilötietojesi luovuttamiseen Yhdysvalloissa sijaitsevalle SquareTrade Inc:lle .

Käytössämme on sisäiset menettelyt sen tarkistamiseksi, että näiden tietosuojaehtojen mukaiset sitoumuksemme toteutetaan, ja korjaamme ongelmat, jotka johtuvat näiden ehtojen ja (tarvittaessa) Privacy Shield -periaatteiden rikkomisesta.

Olemme edelleen sitoutuneet ilmoittamaan ratkaisemattomista tietosuojavalituksista Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti TRUSTEe:lle. Tietoja TRUSTe:sta tai TRUSTe:n riidanratkaisumenettelystä löytyy osoitteeta https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Jos et saa ajoissa vastausta valitukseesi tai jos et ole saamaasi ratkaisuun tyytyväinen, voit ottaa yhteyttä TRUSTe:en.

Sinulla voi olla mahdollisuus valita sitova välimiesmenettely valituksen ratkaisemiseksi tietyissä olosuhteissa, jos olet toteuttanut seuraavat toimenpiteet: (1) osoittanut valituksesi suoraan meille käyttämällä yllä mainittuja yhteystietoja ja antanut meille mahdollisuuden ratkaista ongelma; tai (2) osoittanut valituksesi asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle ja antanut Yhdysvaltain kauppaministeriölle mahdollisuuden ratkaista valitus veloituksetta. Sitovaa välimiesmenettelyä koskevia lisätietoja löytyy Privacy Shield -periaatteiden liitteestä 1, joka löytyy seuraavassa osoitteesta: https://www.privacyshield.gov/article?id=ANNEX-I-introduction

13. Yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan näitä tietosuojaehtoja ja siinä kuvattuja käytäntöjä koskevia kommentteja ja kysymyksiä. Tietojasi koskevan tiedonsaannin, muutosten tai päivitysten pyytämiseksi ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@squaretrade.com.

Voit ottaa yhteyttä SquareTrade Limitediin osoitteessa: The Data Protection Officer, SquareTrade Limited, Unit 1.02 1-2 Hatfields Enterprise House, London, SE1 9PG, Yhdistynyt kuningaskunta.

Voit ottaa yhteyttä meihin myös osoitteessa: SquareTrade, Inc. Attn: Legal Department, 360 3rd Street, 6th Floor, San Francisco, CA 94107, Yhdysvallat.

14. Muutokset näihin ehtoihin

Saatamme ajoittain muuttaa tietosuojaehtojamme (esimerkiksi Privacy Shield -sopimuksen vaatimusten mukaisiksi) ja osoitamme ehtojen päiväyksen muuttamalla alla lukevan "Viimeksi päivitetty" -päivämäärään. Annamme asiasta lisäilmoituksen, jos muutokset ovat merkittäviä.

Viimeksi päivitetty 7. joulukuu 2016