PäävalikkoTietoja meistä
SquareTraden oikeudelliset ilmoitukset

Sivuston omistus; Suostuminen käyttöehtoihin
Näitä käyttöehtoja (”käyttöehdot”) sovelletaan SquareTraden verkkosivustoon, joka on osoitteessa www.squaretrade.com, ja kaikkiin siihen liittyviin sivustoihin, jotka SquareTrade, sen tytäryhtiöt ja sisaryhtiöt, mukaan lukien SquareTraden sivustot kaikkialla maailmassa (yhteisesti ”sivusto”), ovat linkittäneet osoitteeseen www.squaretrade.com. Sivusto on SquareTrade, Inc:n (”SquareTrade”) ja sen lisenssinantajien omaisuutta. KÄYTTÄESSÄSI TÄTÄ SIVUSTOA SUOSTUT NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN; JOS ET SUOSTU KÄYTTÖEHTOIHIN, ÄLÄ KÄYTÄ TÄTÄ SIVUSTOA. SquareTrade pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan vaihtaa, muuttaa, lisätä tai poistaa osia näistä käyttöehdoista milloin tahansa. Sinun velvollisuutesi on tutustua näihin käyttöehtoihin säännöllisin väliajoin siltä varalta, että niihin on tehty muutoksia. Jatkaessasi sivuston käyttöä muutosten julkaisun jälkeen hyväksyt muutokset ja suostut niihin. Niin kauan, kuin noudatat näitä käyttöehtoja, SquareTrade myöntää sinulle henkilökohtaisen, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän ja rajallisen etuoikeuden päästä sivustolle ja käyttää sitä.

Sivuston sisällön käyttö
Kaikki teksti, grafiikka, käyttöliittymät, näyttöliittymät, valokuvat, tavaramerkit, logot, ääni, musiikki, taide ja tietokonekoodi (yhteisesti ”sisältö”), mukaan lukien kyseisen sivustolla olevan sisällön suunnittelu, rakenne, valinta, koordinointi, ilmaisu, ”tuntuma” ja järjestely on SquareTraden omistamaa, kontrolloimaa tai lisensoimaa tai sille lisensoitu sekä mallisuojan, tekijänoikeuden, patentti- ja tavaramerkkilakien sekä immateriaalioikeuksien ja vilpillistä kilpailua koskevien lakien suojaamaa.
Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaan toisin määrätä, sivuston mitään osaa tai mitään sisältöä ei saa jäljentää, toisintaa, julkaista uudelleen, ladata, julkaista, esittää julkisesti, koodata, kääntää, siirtää tai jakaa millään tavalla (mukaan lukien ”peilaus”) millekään toiselle tietokoneelle, palvelimelle, verkkosivustolle tai muulle välineelle julkaistavaksi tai jaettavaksi tai mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen ilman SquareTraden nimenomaista ennakolta antamaa kirjallista suostumusta.

Arvostelut, kommentit, viestit ja muu sisältö
Saat lähettää kommentteja ja muuta sisältöä sillä edellytyksellä, että sisältö ei ole siveetöntä, laitonta, uhkaavaa tai kunniaa loukkaavaa ja että sisältö ei loukkaa kolmannen osapuolen yksityisyyttä tai immateriaaliomaisuutta. Lisäksi kyseinen sisältö ei saa sisältää viruksia, joukkolähetyksiä, ketjukirjeitä tai minkäänlaista roskapostia. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, tekeytyä keneksikään toiseksi henkilöksi tai tahoksi tai muuten johtaa harhaan tietojen alkuperästä.
Antamalla tietoja myönnät SquareTradelle ei-yksinomaisen, royalty-vapaan, ikuisen, peruuttamattoman ja täysin alilisensoitavan oikeuden jäljentää, käyttää, muuttaa, julkaista, sopeuttaa, kääntää, jakaa ja näyttää kyseistä sisältöä ja luoda siitä johdannaisteoksia kautta maailman missä tahansa välineessä. Luovuttamalla tietoja ilmoitat ja takaat myös, että sisältö on paikkansapitävää, että omistat luovuttamasi sisällön ja sinulla on lupa käyttää sitä ja että sisällön käyttö ei aiheuta vahinkoa kenellekään henkilölle tai taholle. Myönnät SquareTradelle myös oikeuden ottaa sinuun yhteyttä sen tuotteista ja palveluista.

Ostot; Muut käyttöehdot
Lisäehtoja voidaan soveltaa tavaroiden tai palvelujen ostoihin ja sivuston erityisiin osiin tai ominaisuuksiin, mukaan lukien kilpailut, kampanjat tai muut vastaavat ominaisuudet, jotka kaikki ehdot ovat osa näitä käyttöehtoja tämän viittauksen mukaisesti. Suostut noudattamaan kyseisiä muita käyttöehtoja, mukaan lukien soveltuvin osin sitä ehtoa, että saat ikäsi puolesta käyttää kyseistä palvelua tai ominaisuutta tai osallistua siihen. Jos näiden käyttöehtojen ja sivuston tietyllä osalla tai sivustolla tai sen kautta tarjottuun palveluun julkaistujen tai siihen soveltuvien ehtojen välillä on ristiriitaa, jälkimmäiset ehdot ovat voimassa sivuston kyseisen osan tai kyseisen palvelun käyttösi osalta.
SquareTraden tuotteitaan ja palvelujaan koskeviin mahdollisiin velvollisuuksiin sovelletaan yksinomaan sopimuksia, joiden mukaan ne tarjotaan, eikä mitään tällä sivustolla pidä tulkita niin, että sillä muutetaan kyseisiä sopimuksia.
SquareTrade saa muuttaa sivustolla tarjottuja tuotteita tai palveluja tai kyseisiin tuotteisiin tai palveluihin sovellettavia hintoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tällä sivustolla olevat tuotteisiin ja palveluihin liittyvät aineistot voivat olla vanhentuneita, eikä SquareTrade sitoudu päivittämään sivuston aineistoja kyseisten tuotteiden ja palvelujen osalta.

Patenttitiedot
SquareTrade omistaa yhden tai useamman sivustoon ja SquareTraden palveluihin sovellettavan yhdysvaltalaisen patentin ja käsittelyssä olevan patenttihakemuksen. Yhdysvaltalaiset patenttinumerot 6,658,394; 7,020,634; 7,092,912; 7,424,457 ja vireillä olevat patentit.

Tekijänoikeustiedot
Sivusto ja sivuston sisältö ovat SquareTraden tai sen toimittajien omaisuutta, ja ne ovat Yhdysvaltain tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten sopimusmääräysten suojaamia. Sisällön kokoaminen, järjestäminen ja näyttäminen sekä kaikki tällä sivustolla käytetyt ja siihen liittyvät ohjelmat ja keksinnöt ovat SquareTraden yksinomaisuutta. SquareTrade pidättää kaikki sivustoon ja sen sisältöön liittyvät oikeudet, joita ei ole nimenomaan myönnetty SquareTraden kanssa tehdyissä sopimuksissa tai käyttöehdoissa.

Tekijänoikeusvalitukset
SquareTrade kunnioittaa toisten immateriaaliomaisuutta. Jos uskot, että työtäsi on jäljennetty tavalla, joka muodostaa tekijänoikeuden rikkomuksen, ota yhteyttä meihin osoitteessa legal@squaretrade.com.

Tavaramerkkitiedot
SQUARETRADE ja muut merkit, jotka on mainittu sivustollamme, ovat SquareTraden rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut SquareTraden merkit, grafiikka, logot, sivujen ylätunnisteet, painikkeiden kuvakkeet ja komentojonot, jotka on mainittu sivustolla, ovat SquareTraden palvelumerkkejä, tavaramerkkejä ja mallisuojia ja SquareTraden yksinomaisuutta. SquareTraden palvelumerkkejä, tavaramerkkejä ja mallisuojia ei saa käyttää millään tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa sekaannusta kuluttajien keskuudessa, eikä millään tavalla, joka halventaa tai vähättelee SquareTradea, eikä liittyen mihinkään palveluun tai tuotteeseen, joka ei ole SquareTraden sponsoroima, takaama tai tuottama. Kaikki tavaramerkit, joita SquareTrade ei omista ja jotka ovat esillä tällä sivustolla, ovat niiden omistajien omaisuutta, ja omistajat voivat liittyä tai olla yhteydessä SquareTradeen tai olla sen sponsoroimia.

Tilit, salasanat ja turvallisuus
Tilin avaamiseksi voidaan edellyttää sivustolla tai sen kautta tarjottuja ominaisuuksia tai palveluja. Olet täysin vastuussa sinulla olevien tiliin liittyvien tietojen säilyttämisestä luottamuksellisina, mukaan lukien salasanasi, sekä kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta, joka johtuu siitä, että et pidä näitä tietoja turvassa ja luottamuksellisina. Suostut ilmoittamaan SquareTradelle välittömästi tilisi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muusta turvallisuuden rikkomisesta. Voit joutua vastuuseen tappioista, joita SquareTradelle tai muulle sivuston käyttäjälle tai kävijälle aiheutuu siitä, että joku toinen käyttää käyttäjätunnustasi, salasanaasi tai tiliäsi sen vuoksi, että et pidä tilitietojasi turvassa ja luottamuksellisina.Et saa käyttää kehenkään toisen käyttäjätunnusta, salasanaa tai tiliä missään vaiheessa ilman kyseisen käyttäjätunnuksen, salasanan tai tilin haltijan nimenomaista lupaa ja suostumusta. SquareTrade ei voi olla eikä ole vastuussa menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu siitä, että et noudata näitä velvollisuuksia.

Tietosuojaseloste
SquareTrade on sitoutunut säilyttämään kaikkien SquareTraden verkkosivustolle ja palveluihin pääsevien henkilöiden tietosuojan. Näet tietosuojaselosteemme tästä.

Linkit muille sivustoille ja SquareTraden sivustolle
Tämä sivusto voi sisältää linkkejä muille riippumattomille kolmansien osapuolten verkkosivustoille (”linkitetyt sivut”). Nämä linkitetyt sivut tarjotaan ainoastaan vierailijoidemme käyttöön. Nämä linkitetyt sivut eivät ole SquareTraden valvonnassa, eikä SquareTrade ole vastuussa kyseisten linkitettyjen sivujen sisällöstä eikä mene niistä takuuseen, mukaan lukien kyseisten linkitettyjen sivustojen tiedot tai aineistot. Sinun on muodostettava oma itsenäinen arviosi suhteestasi näihin linkitettyihin sivustoihin.

Näiden käyttöehtojen vastainen toiminta
SquareTrade voi julkistaa tiedot, joita meillä on sinusta (mukaan lukien henkilöllisyytesi), jos katsomme, että kyseinen julkistaminen on välttämätöntä sivuston käyttöäsi koskevan tutkinnan tai valituksen yhteydessä tai jos tätä tarvitaan yksilöimään joku, ottamaan johonkuhun yhteyttä tai haastamaan oikeuteen joku, joka voi aiheuttaa haittaa SquareTraden oikeuksille tai omaisuudelle tai sivustolla kävijöiden tai sen käyttäjien oikeuksille tai omaisuudelle tai häiritä niitä (joko tahallisesti tai tahattomasti), mukaan lukien SquareTraden asiakkaat. SquareTrade pidättää oikeuden julkistaa milloin tahansa tiedot, jotka SquareTrade katsoo tarpeellisiksi sovellettavan lain, säädösten, oikeusprosessin tai viranomaispyynnön noudattamiseksi. SquareTrade voi myös julkistaa tietosi, jos SquareTrade katsoo, että sovellettava laki edellyttää tai sallii kyseisen julkistamisen, mukaan lukien tietojen vaihto muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa petollisten menettelyjen torjumiseksi.
Tunnustat ja suostut siihen, että SquareTrade saa säilyttää lähettämäsi tiedot SquareTradelle ja viestintäsi SquareTraden kanssa sivuston tai sen kautta tarjotun palvelun kautta, ja SquareTrade voi myös julkistaa kyseisiä tietoja lain niin edellyttäessä tai jos SquareTrade katsoo, että kyseinen säilyttäminen tai julkistaminen on kohtuullisesti tarpeen (1) oikeusprosessin noudattamiseksi, (2) näiden käyttöehtojen täytäntöönpanemiseksi, (3) jotta voidaan vastata vaateisiin, joiden mukaan kyseiset tiedot loukkaavat toisten oikeuksia, tai (4) SquareTraden, sen työntekijöiden, sivuston käyttäjien tai sillä kävijöiden ja yleisön oikeuksien, omaisuuden ja henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi. Suostut siihen, että SquareTrade voi oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkoilmoitusta päättää pääsysi sivustolle ja/tai estää tulevan pääsysi sivustolle, jos katsomme, että olet rikkonut näitä käyttöehtoja tai muita sopimuksia tai ohjeita, jotka voivat liittyä sivuston käyttöösi. Suostut myös siihen, että näiden käyttöehtojen rikkominen muodostaa lainvastaisen ja epärehellisen liikekäytännön ja aiheuttaa SquareTradelle korvaamatonta vahinkoa, jota rahalliset vahingonkorvaukset eivät riitä korvaamaan, ja suostut siihen, että SquareTrade saa kieltomääräyksen ja korvauksen, jota SquareTrade pitää tarpeellisena tai asianmukaisena kyseisissä olosuhteissa. Kyseiset oikeussuojakeinot tulevat muiden oikeussuojakeinojen lisäksi, joita SquareTradella voi olla lain tai oikeudenmukaisuuden perusteella.
Suostut siihen, että SquareTrade voi oman harkintansa mukaan ja ilman ennakolta annettavaa ilmoitusta lopettaa pääsysi sivustolle muun muassa seuraavista syistä: (1) lainvalvontaviranomaisten tai muiden julkisten viranomaisten pyynnöt, (2) sinun esittämäsi pyyntö (oma-aloitteiset tilien poistamiset), (3) sivuston tai sivustolla tai sen kautta tarjotun palvelun päättäminen tai oleellinen muutos tai (4) odottamattomat tekniset pulmat tai ongelmat.
Jos SquareTrade nostaa kanteen sinua vastaan rikottuasi näitä käyttöehtoja, SquareTradella on oikeus periä sinulta, ja sinä suostut maksamaan kaikki kanteesta johtuvat kohtuulliset asianajopalkkiot ja kulut muiden SquareTradelle mahdollisesti maksettavien korvausten lisäksi. Suostut siihen, että SquareTrade ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle siitä, että pääsysi sivustolle päättyy rikottuasi näitä käyttöehtoja.

Pätemätön, jos erikseen kielletty
SquareTrade hallinnoi ja hoitaa www.squaretrade.com -sivustoa tiloistaan San Franciscossa, Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Vaikka sivustolle pääsee kaikkialta maailmassa, kaikki ominaisuudet, tuotteet tai palvelut, joista keskustellaan, joihin viitataan tai jotka tarjotaan sivuston kautta tai sivustolla, eivät ole saatavilla kaikille henkilöille tai kaikissa maantieteellisissä kohteissa eivätkä kaikki ole asianmukaisia tai saatavilla Yhdysvaltain ulkopuolella. SquareTrade pidättää oikeuden rajoittaa oman harkintansa mukaan minkä tahansa ominaisuuden, tuotteen tai palvelun tarjoamista ja määrää kenelle tahansa henkilölle tai maantieteelliselle alueelle. Ominaisuuden, tuotteen tai palvelun tarjoaminen sivustolla on pätemätön kohteissa, joissa se on kielletty. Jos haluat päästä sivustolle Yhdysvaltain ulkopuolelta, teet niin omasta aloitteestasi, ja olet yksin vastuussa sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta.

Muuta
Et saa käyttää, viedä maasta tai jälleenviedä maasta mitään sisältöä tai mitään kyseisen sisällön kopiota tai muunnosta tai mitään sivulla tarjottua tuotetta tai palvelua sovellettavien lakien tai säännösten vastaisesti, mukaan lukien muun muassa Yhdysvaltain vientilait ja -säännökset. Jos tuomioistuin tai muu toimivaltainen oikeudellinen elin katsoo, että jokin näiden käyttöehtojen määräyksistä on pätemätön tai toimeenpanokelvoton, kyseiset määräykset rajataan tai poistetaan mahdollisimman vähäisessä määrin ja korvataan pätevällä määräyksellä, joka vastaa parhaiten näiden käyttöehtojen tarkoitusta, niin että nämä käyttöehdot pysyvät voimassa ja pätevinä. Nämä käyttöehdot muodostavat sinun ja SquareTraden välisen koko sopimuksen sivuston käyttösi osalta, ja täten kaikki muut kirjalliset tai suulliset sopimukset tai yhteisymmärrykset, jotka ovat aikaisemmin olleet olemassa sinun ja SquareTraden välillä kyseisen käytön osalta, syrjäytetään ja kumotaan. Jollei SquareTraden kanssa tekemässäsi sopimuksessa muuta määrätä, SquareTrade ei hyväksy näiden käyttöehtojen vastatarjouksia, ja kaikki kyseiset tarjoukset evätään täten ehdottomasti. SquareTraden jättäessä vaatimatta tai täytäntöönpanematta näiden käyttöehtojen ankaraa noudattamista, tätä ei tule tulkita SquareTraden luopumiseksi määräyksestä tai oikeudesta, joka sillä on näiden käyttöehtojen täytäntöönpanemiseksi, eikä SquareTraden ja sinun tai kenenkään muun osapuolen välisen toiminnan katsota muuttavan näiden käyttöehtojen mitään määräystä. Näitä käyttöehtoja ei saa tulkita tai ymmärtää niin, että niillä annettaisiin oikeuksia tai oikeussuojakeinoja kolmansille osapuolille.
SquareTrade myöntää pääsyn SquareTraden kansainvälisiin tietoihin ja voi sen vuoksi sisällyttää viittauksia tai ristiviittauksia SquareTraden palveluihin, joita ei julkisteta maassasi. Kyseinen viittaus ei tarkoita, että SquareTrade aikoo julkistaa kyseiset tuotteet, ohjelmat tai palvelut maassasi.

Vastuuvapautuslauseke
JOLLEI SINUN JA SQUARETRADEN VÄLISESSÄ SOPIMUKSESSA NIMENOMAAN TOISIN MÄÄRÄTÄ, KAIKKI TÄLLÄ VERKKOSIVUSTOLLA TARJOTTU SISÄLTÖ, PALVELUT JA TUOTTEET TARJOTAAN ”SELLAISENAAN” ILMAN MINKÄÄNLAISTA NIMENOMAISTA TAI EPÄSUORAA TAKUUTA. SQUARETRADE JA SEN TOIMITTAJAT JA LISENSSINANTAJAT LUOPUVAT KAIKISTA NIMENOMAISISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT KAUPALLISTA HYÖDYNNETTÄVYYTTÄ, SOPIVUUTTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN SEKÄ VAATIMUSTENMUKAISUUTTA. OLET YKSIN VASTUUSSA SIVUSTON, SEN SISÄLLÖN JA SQUARETRADEN SIVUSTOLLA TARJOAMIEN TUOTTEIDEN JA PALVELUJEN SOPIVUUDESTA AIKOMAASI SOVELLUKSEEN JA KÄYTTÖÖN. SQUARETRADE EI TAKAA, ETTÄ SIVUSTO, SEN SISÄLTÖ TAI SEN SIVUSTOLLA TARJOAMAT TUOTTEET JA PALVELUT VASTAAVAT VAATIMUKSIASI. JOLLEI SINUN JA SQUARETRADEN VÄLISEN SOPIMUKSEN MÄÄRÄYKSISTÄ MUUTA JOHDU, SQUARETRADE, SEN TOIMITTAJAT JA LISENSSINANTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORASTA, EPÄSUORASTA, ERITYISESTÄ, SEURANNAISESTA, SATUNNAISESTA TAI RANGAISTUKSELLISESTA VAHINGONKORVAUKSESTA, VAIKKA SQUARETRADELLE, SEN TOIMITTAJILLE TAI LISENSSINANTAJILLE ON ILMOITETTU KYSEISTEN VAHINGONKORVAUSTEN MAHDOLLISUUDESTA. Joidenkin osavaltioiden laeissa ei sallita epäsuoria takuita tai tiettyjen vahingonkorvauksien poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkin tai kaikki edellä olevista vastuuvapautuksista, poikkeuksista tai rajoituksista eivät välttämättä koske sinua, ja sinulla voi olla lisäoikeuksia.

Vapautus vastuusta
Suostut puolustamaan, vapauttamaan vastuusta ja suojaamaan SquareTraden, sen työntekijät, johtohenkilöt, hallituksen jäsenet, toimittajat, asiamiehet ja edustajat (”vastuusta vapautettavat henkilöt”) kaikilta vaateilta, kuluilta, vastuilta, menetyksiltä, kustannuksilta ja vahingonkorvauksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, joita vastuusta vapautettaville henkilöille voi aiheutua (i) sivuston tai hyperlinkitetyn verkkosivuston käytöstäsi tai väärinkäytöstäsi tai (ii) tarjoamastasi sisällöstä.

Sovellettava laki; kiistojen ratkaiseminen
Suostut siihen, että kaikki asiat, jotka koskevat sivustolle pääsyäsi tai sen käyttöäsi, mukaan lukien kaikki kiistat, ratkaistaan Yhdysvaltain ja Kalifornian osavaltion lakien mukaan, lainvalintasäännöksistä riippumatta. Suostut San Franciscon piirikunnan osavaltion ja liittovaltion tuomioistuinten henkilökohtaiseen oikeudenkäyttövaltaan ja oikeuspaikkaan ja luovut vastalauseista kyseiseen oikeudenkäyttövaltaan tai oikeuspaikkaan. Näiden käyttöehtojen mukainen kanne on nostettava yhden (1) vuoden kuluessa kanneperusteen ilmaantumisesta, tai muuten kyseinen vaatimus tai kanne estyy. Tämä rajoitus ei koske tavaroiden ja palvelujen oston erillisten ehtojen mukaisesti esitettyjä vaatimuksia. Vahingonkorvausten palautusta ei voi hakea tai saada, lukuun ottamatta käteismenoja, mutta voittavalla osapuolella on oikeus kulujen ja asianajopalkkioiden korvauksiin. Jos sivuston käytöstäsi tai siihen liittyen syntyy riita tai kiista SquareTraden ja sinun välillä, osapuolten tulee pyrkiä ratkaisemaan kyseinen kiista pikaisesti ja hyvässä uskossa. Jos emme pysty ratkaisemaan kiistaa kohtuullisessa ajassa (enintään 30 päivässä), kumpikin osapuoli voi antaa kyseisen riidan tai kiistan ratkaistavaksi välimiesmenettelyssä. Jos kiistaa ei voida ratkaista välimiesmenettelyssä, osapuolet ovat vapaat käyttämään oikeuksia ja oikeussuojakeinoja, jotka ovat sovellettavan lain mukaisesti heidän käytössään.

Yhteystiedot
Jos sinulla on kysymyksiä näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä SquareTradeen osoitteeseen legal@squaretrade.com tai kirjallisesti osoitteeseen 360 3rd Street, 6th Floor, San Francisco, California 94107.

takaisin alkuun

Viimeksi päivitetty 12/08/2014