LEHDISTÖTIEDOTE 14.3.2016

SquareTrade testasi: Samsung Galaxy S7 ja S7 Edge kestävät hyvin vettä, mutta Apple iPhone 6s on edelleen vahvin pudotettaessa

Uuden sukupolvenSamsung Galaxy -puhelimet pantiin SquareTraqde-laboratorion bottien käsittelyyn: Mukana uusi syvän veden testi ja Kömpelöbotti.

Katso video SquareTrade-rikkoutuvuustestistä täällä (median vapaasti käytettävissä):
https://www.youtube.com/watch?v=r7pQIzYXhFk&feature=youtu.be

Nykyaikaisten mobiililaitteiden vakuuttaja SquareTrade testaa uusimpien laitteiden kestävyyden arjen vahingoissa. Tällä kertaa rikkoutuvuustestissä olivat uudet Samsung Galaxy S®7 and S®7. Valmistaja on tehnyt ison numeron laitteiden vedenkestävyydestä verrattuna pääkilpailijan, Applen, tuotteisiin. Galaxy S7 ja S7 edge osoittautuivat vedenkestäviksi, mutta ne ovat edelleen kilpailijaansa heikompia kun verrataan ruudun kestävyyteen. Pudotustesteissä iPhone® 6s vahvistettuine lasineen vie voiton.

SquareTrade-laboratorio lisäsi arsenaaliinsa kaksi uutta testirobottia: Syvän veden upotusbotti ja Kömpelöbotti. Vesitestissä puhelin on 1,5 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Kömpelöbotti simuloi laitteiden toistuvia tipahtamisia ja niiden saamia kolhuja: Älypuhelin on suljetussa laatikossa joka pyörii 50 kertaa minuutissa, 30 sekunnin ajan.

SquareTraden rikkoutuvuustestin johtopäätöksiä:

  • Vedenkestävä? Kyllä. Vedenpitävä? Ei. S7 ja S7 edge selvisivät 30 minuuttia veden alla, mutta ääni meni pysyvästi puuroksi ja sekavaksi. iPhone 6s menetti äänen kokonaan ja sai vettä näytön sisäpuolelle. iPhone 6s Plus meni epäkuntoon kymmenessä minuutissa ja lakkasi kokonaan toimimasta 24 minuutissa.
  • iPhone 6s kestää eniten kolhuja. iPhone 6s oli testiryhmän ainoa älypuhelin, joka selvisi kovasta käsittelystä. S7 and S7 kärsivät merkittäviä vahinkoja takapaneeliin, etulasiin tuli pienempiä halkeamia. iPhone 6s Plus:n ruutu meni kokonaan pirstaleiksi.
  • Kestää jalkakäytävää? Ei. Pudotettaessa noin kahdesta metristä kulmalleen, S7 särkyi neljän pudotuksen jälkeen. S7 edge meni käyttökelvottomaksi seitsemän pudotuksen jälkeen. Etupaneelille pudotettaessa S7 särkyi jo ensimmäisellä kerralla, S7 edge toisella.
  • Taipuminen yhä ongelma Samsungille. Taivutustestissä S7 edge sai samat pisteet kuin edeltäjänsä S6 edge. Puhelimeen tuli säröjä 50 kilon paineessa ja se hajosi kokonaan 77 kilossa. S7 selvisi 77 kilon paineesta, samoin iPhone 6s.

"Samsungin uudet puhelimet kestävät vaikuttavan määrän vettä, mutta ne eivät edelleenkään pärjää iPhonelle pudotustesteissä", SquareTraden viestintäjohtaja Aileen Alba sanoo. "Vaikka S7 ja S7 edge näyttävät olevan parhaat mallit vedenalaisille seikkailuille, onnettomuusalttiiden rähmäkäpälien pitää edelleen varoa laitteen putoamisia."

SquareTrade-mediayhteydet Suomessa:
Janne Salonen, JustPR
s-posti janne.salonen@justpr.co.uk
Puh. 040 550 8051

SquareTrade Rikkoutuvuustesti täydentää perinteisempien testien aukot. Testeissä pisteytetään uudet puhelimet, laitteiden fyysisistä ominaisuuksista niiden kestoon pudotettaessa, upotettaessa ja taivutettaessa. Asteikolla 1-10, mitä suurempi lukuarvo sen helpommin laite hajoaa vahingoissa.

Lisätietoja yhtiön tarjoamista vakuutuspalveluksista nykyaikaisille älypuhelimille: www.squaretrade.fi. Suomessa SquareTraden palvelut tarjoaa Elisa.

SquareTrade turvaa mobiililaitteita ja tabletteja, ja muuta kuluttaja-elektroniikkaa toimintahäiriöiltä, vahingoilta ja arkipäivän tapaturmilta. Toisin kuin vanhanaikaiset takuut, SquareTrade on suunniteltu tämän päivän kuluttajalle. Yhtiö käyttää uusinta tekniikkaa tavoitteenaan 100-prosenttisen ongelmaton korvausprosessi. Yksityisomisteisen SquareTraden sijoittajia ovat mm. Bain Capital ja Bain Capital Ventures. Yhtiön pääkonttorit ovat San Franciscossa ja Lontoossa. Lisätietoja: www.squaretrade.com ja www.squaretrade.fi.

SquareTrade on SquareTrade Inc:in rekisteröity tuotemerkki. Kaikki muut yhtiö- ja tuotenimet kuuluvat valmistajilleen tai niiden yhteydessä oleville yhtiöille. SquareTrade ei tue, tee yhteistyötä tai ole muutenkaan millään tavoin sidoksissa laitevalmistajiin."